Ay Tutulmasının Etkileri Ve Yapmamız Gerekenler

Merhabalar güzel okuyucum,

Nasılsınız? Sizlerin hayatı da yoğun mu, işleriniz nasıl?

Yeri gelmişken söyleyeyim gökyüzündeki gezen açılımları ve tutulmaların etkileriyle birlikte belki yaşamınızda, işiniz de bazı aksaklıklar, olması gereken işlerin zamanında olmaması, para akışınızın düzgün olmamasından kaynaklı sıkıntılar olmuş olabilir. Bilmenizi isterim, bu hafta 18 Eylül’de olacak olan ay tutulmasının Balık burcunda olmuş olması, bunun gibi oluşabilecek aksaklıklara neden olmuş olabilir. Çünkü, Balık burcu astrolojide 12.Burçtur ve Zodyak’ın en son burcu olması bitişleri, sonlandırmaları, kararları ve oluşabilecek kararsızlıkları öne çıkarır. Ama bu bitişler, sonlandırmalar size kötü gelmesin. Çünkü bunlar olması gereken ve bizim hayrımıza olan iyi olaylardır, yenilenmedir. Evet yenilenme, yeniden doğuş gibi olur ve bilirsin zor ve sancılı olur. Önemli olan bir şeyler biterken onu en iyi ve zararsız şekilde atlatmaktır. Bir yumurtadan çıkacak olan civ civ, bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi biliyorsunuz, zaman ve zorluklar gerektirir. O nedenle biraz daha sabır biraz daha gayret. Çünkü her şey Allah’ın izniyle mükemmel olacak inşallah. Bu konuyu biraz daha ayrıntılı olarak açıklamak gerekirse;

Gökyüzünde bulunan gezegenlerin konumlarından kaynaklı ve tutulmanın etkisi olarak, herkesin duygusal ve manevi dönüşümler yaşamaya başladığı görülmektedir. Ama bu herkesin, doğum haritalarında balık burcunun hangi evde konumlandığına göre farklılık gösterecek olup, o evin etkilediği konuya bağlı olarak kişi o değişim yaşadığı konu üzerinden etkilenecektir. İşte bu nedenle herkes farklı şekillerde tutulmanın etkisini yaşayacak ama zorlandığı her konu ve durum onun hayrına güzel olacaktır.

Sizlere sadece naçizane tavsiyem lütfen kimse bu hafta, eşleri, arkadaşları vb. birlikte zaman geçirdiği kişilere karşı anlayışlı olsun, kavga isteğiniz olacak kesinlikle etmemeye çalışın. Hayat çok zor gelecek ama biraz daha sabır, seyahatler, yeni ilişkiler, ortaklıklar, size iyi gelmeyen ilişkileri, insanları hayatınızdan çıkarma, ortaklıkların bitmesi olabilir ama bu olması gereken çünkü daha iyisi gelecek bekleyin, sezgilerinizin kuvvetli olması, dualarınıza daha fazla yer vermeniz ve iç huzura maneviyata dönmeniz olacak. Olan olayların bazıları, ayrıca tutulma, sizlerin biraz daha olaylara duygusal bakmanızı sağlayıp, sizi hüzünlendirebilir, gerek yok, kendinizi neşelendirmeye çalışın rehavete fazla kapılmayın, biraz tembelleşebilirsiniz, ama inanın hepsi sizin dönüşümünüz için gerekli. Yapmanız gerekenler; kendinize biraz zaman ayırıp, maneviyata önem verip, aile bağlarınızı kuvvetlendirip, büyüklerinize daha fazla zaman ayırmaya çalışmalıyız. İlişkilerde, dürüstlük, iletişim önemli, kişisel hedeflerinizi belirlemeniz önemli. Kısaca; herkes bu tutulmada bugüne kadar yaptığı, iyilikler, kötülükler, yardımlar yani; hayatta insanlara ne yaşattıysa onu hayatına çekip yaşayacak.

Herkese içinizin güzelliği kadar harika bir hafta ve hayatınızda hiç keşke’nizin olmamasını diliyorum.

Gelelim bu hafta ki tarot açılımımıza;

                                         

Açıklama:

Geçmişte iş hayatınızda veya özel hayatınızda yaşamış olduğunuz zorluklardan sonra güzel başarılar, birliktelikler ve kazançlar sağlamışsınız ve bunları yaşarken birileri(bu iş arkadaşı olabilir, ikili ilişkide bir anne, babanın yada arkadaşın ilişkiniz üzerindeki hakimiyeti olabilir) sizi hep gözlemlemiş ve o işi başarmamanız için elinden gelen gayreti göstermiş ama siz gene de o konu da (iş ve özel yaşamınızda) başarılı olmuş ve hayatınızda mutlu olabilmişsiniz. Sizin şu anda bu geçmişte yaşamış olduğunuz mücadelelerde, birlikteliklerde, iş hayatınızda fiziksel ve ruhsal açıdan yorgunluklarınız olmuş olabilir. Bu nedenle şuan için hayatınızda yaşadığınız bu tempoya ara verip sakinlik ve huzur arayışı içinde olmanız hatta kendinizi içinize ve dış dünyaya kapatma gibi duygular, düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Bunu yapın kendinizi bu şekilde dinlemeniz, rahatlatmanız size iyi gelecektir. Buda sizi başarılı yapacaktır. Geleceğinizde bulunan imparatoriçe kartı size, düşüncenizde ve hayallerinizde her ne var ise onun gerçekleşeceğini, kariyer, aşk ve iş konusunda her şeyin harika olacağını, iş konusunda başarılar, maddi kazançlar, aşkta yeni bir ilişki ya da ilişkiniz varsa ileri bir seviyeye taşıma, bebek istiyorsanız olumlu haberler alacağınızı, kısacası; zenginlik, rahat bir yaşam isteklerinizin olması konusunda bilgi veriyor

Hepinizi kocaman öpüyorum güzel okuyucularım ve

Bu haftanın olumlamasını buraya bırakıyorum. (her sabah uyandığınızda, gün içerisinde içten istediğiniz kadar söylemeniz yeter):

 “Sakin ve Dengeliyim

  “Ben kendimi seviyorum”