Başkan Çavuşoğlu, tartışmaların odağında.. Kur’an kursu tartışması! Başkan Çavuşoğlu, tartışmaların odağında.. Kur’an kursu tartışması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam yapılmayacağını ifade etmiş ve dar gelirliler tarafından büyük tepki çekmişti. Edirne’de halka seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız. Zamları yaparsanız sorunlar bitmez ama hiç olmazsa birazcık geçim olur ama geçim olmazsa hiç merak etmeyin yakında seçim olur” ifadelerini kullandı.
"EMEKLİ MAAŞINI 1,5 ASGARİ ÜCRET YAPACAĞIZ"
Asgari ücretlinin yanı sıra emeklilere de umut dağıtan Başkan Özel, “Bundan sonra esnafımıza da sahip çıkacağız, emeklimize de emekçimize de. Tabii iktidar olunca bambaşka şeyler olacak. Mesela emekli maaşı bu AK Parti geldiğinde 1,5 asgari ücretti. Hiç ellemese, dokunmasa, karışmasa bize emeklimiz 26 bin TL alacaktı. Sistemi değiştirdi, şimdi 10 bin TL alıyor. Geldiğimizde önce bir asgari ücret, sonra 1,5 asgari ücret yapacağız” diye konuştu.
 

Kaynak: Haber Merkezi