Olay, Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; 33 yaşındaki Osman Petem, Hasan Hüseyin K. (30), Hasan G. (27) ve kardeşi Rahmi G. (29), parkta oturdukları sırada aralarında kız meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Hüseyin K., yanında bulunan tabanca ile Petem’e ateş etti. Kurşunların hedefi olan Petem, olay yerinde yere yığıldı. Arkadaşları ve cinayet zanlısı Hasan Hüseyin K., olay yerinden kaçtı.

Arkadaş Ci̇nayeti̇nde 3 Tutuklama (2)
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu Petem’i Denizli Devlet Hastanesine sevk ederken, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısı ve yanındakileri yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan Petem, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, olaya karışan 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yıldırım düşen asırlık ağaç paramparça oldu Yıldırım düşen asırlık ağaç paramparça oldu

3 KİŞİ HAPSE GİTTİ
Osman Petem’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Petem, otopsi işlemlerinin ardından Çakmak Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hasan Hüseyin K., Hasan G. ve  Rahmi G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA