Ege Bölgesinin öncü firmalarından Akçakoca Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, sevilen iş insanı Kerim Akçakoca ile Sevim Akçakoca’nın oğulları Ali gerçekleşen sünnet töreni ile erkekliğe adım attı.

Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı2
Viamor Events & Ceremony düğün salonunda gerçekleşen sünnet düğününe, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 25. ve 26. Dönem CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, Denizli, Uşak, Muğla zincir market iş verenleri ve Makarna Üreticileri ve Sanayicileri Derneği Başkanı Nihat Uysallı, Akçakoca ailesinin akrabaları, dostları ile çok sayıda davetli katıldı.

Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı4

Akçakoca ailesi davetliler ile yakından ilgilendi, konuklar müzik eşlinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. 

Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı5


Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Kerim Akçakoca “Bizim için çok güzel, çok özel bir gündü. Oğlumuzun sünnet düğününde tüm dostlarımız ile bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayıp gelen, gelemeyen herkese çok teşekkür ederiz. Allah yavrumuzun düğününü de görmeyi nasip etsin” dedi.

Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını AttıAli Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı6Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı8Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı3Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı1

SGK uyardı; Sahte maillere dikkat SGK uyardı; Sahte maillere dikkat

Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı11Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı10Ali Akçakoca Erkekliğe Ilk Adımını Attı9

Editör: Haber Merkezi