AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, partililerle birlikte CHP Denizli İl Başkanlığına iade-i ziyaret gerçekleştirdi. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Güngör ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı.

DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama

Ak Parti̇’den Chp’ye İade İ Zi̇yaret! (1)

“NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Başkan Horzum, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Siyasette partilerin birbirlerini eleştirmesi en doğal haldir ancak iletişim kanallarının açık kalması şüphesiz ki halkın yararınadır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, İl Başkanlığımıza yaptığı iade-i ziyaret bu anlamda önemlidir. Siyaset toplumun faydasına yapılan bir icraattır” ifadelerini kullandı.

Ak Parti̇’den Chp’ye İade İ Zi̇yaret! (2)

KARŞILIKLI OTURDULAR!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmiş ve Özel’in karşısındaki boş koltuk krize neden olmuştu. CHP Denizli İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette iki başkanın karşılıklı oturması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Başkan Güngör makam koltuğunda oturmuştu. 
 

Kaynak: Haber Merkezi