YAŞAM

Adem Süpçin için 52’nci gün hayrı yapıldı

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Avukat Adem Süpçin’in vefatının 52’nci günü anısına keşkek ve aşure hayrı düzenlendi.

Denizli’de hem iş hem de siyaset dünyasının sevilen isimlerinden olan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Avukat Adem Süpçin’in vefatının 52’nci günü anısına keşkek ve aşure hayrı düzenlendi. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Süleyman Semerci, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, merhum Süpçin’in Denizli Barosu’ndan avukat arkadaşları, ailesi ve çok sayıda yakını aşure ve keşkek hayrına katılım sağladı. Merhum Süpçin’in evinin önünde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, dualar edildi.

Duygu dolu anların yaşandığı 52’nci gün hayrına katılım sağlayanlara teşekkür eden Süpçin ailesi, “Bizi bu günde yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Adem’in de mekanı cennet olsun. Onu çok özlüyoruz” ifadelerini kullandı.