GÜNCEL

40 yıl sonra yine aynı karedeler

Usta sanatçı Edip Akbayram, 30 Ağustos kutlamaları nedeniyle Denizli'ye gelerek konser verdi. Merkezefedi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, usta sanatçı ile 40 yıl önceki ve 40 yıl sonraki fotoğrafını sosyal medyan hesabından paylaştı.

Edip Akbayram, 30 Ağustos kutlamalarında Denizli’de sahne aldı. Usta müzisyen Çınar Meydanı'nda verdiği konserle Denizlilileri adeta büyüledi.

Edip Akbayram'ın Denizli'ye gelişi güzel bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan sosyal medya hesabından, Edip Akbayram'la 40 yıl önce çekildiği fotoğrafı ile son gelişinde çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Seneler ne de hızlı geçiyor… Kırk yıl önce, kırk yıl sonra… Çocukluğumdan bugüne, büyük sanatçımıza saygıyla…" notunu düştü.

Fotoğraf, 1985 yılında çekildi. Şeniz Doğan’ın babası Nihat Süzek'in 15 yıl boyunca Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü Uşak'ın Karahallı ilçesinde çekilen fotoğrafta Şeniz Doğan henüz 5 yaşındayken, babası Nihat Süzek ve o yıllarda 35 yaşında olan Edip Akbayram görülüyor.