Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım” Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım”

Denizliyeniolay.com’un haberine göre;  1989 yılında yapılan yerel seçimlerinde Sosyal Demokrat Halkçı Parti’den (SHP) aday olan Ali Marım, oyların yüzde 38’ini alarak, başkanlık koltuğuna oturdu. Marım, 1994’te yapılan yerel seçimlerde bu kez Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday oldu ve oyların yüzde 28,5’ini alarak güven tazeledi. Art arda iki dönem Denizli Belediyesi’nde Başkanlık görevini yürüten Marım, 1997 yılında otobüs alımıyla birlikte makam arabasını değiştirdi ve yeni alınan Mercedes marka 20 DE 001 otomobili kullanmaya başladı. O dönem son model olan makam aracını iki yıl kullanan Marım, 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde oyların yüzde 20,41’ini aldı ve seçimi kaybetti. 

25 Yil Önce Kullandiği Makam Aracini Depoda Buldu (2)

MAKAM ARACINI DEPODA BULDU

Başkanlığı kaybetmesine rağmen siyaseti bırakmayan ve Denizli CHP’ye bir ağabey olarak hizmet vermeye devam eden Marım, 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde Pamukkale’den meclis üyesi seçildi ve kontenjan üye olarak Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldu. Mecliste yapılan organ seçimlerinde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve CHP grubunun desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanvekili oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, göreve geldikten sonra incelemeleri sırasında 27 yıl önce kullanmaya başladığı 20 DE 001 plakalı eski makam otomobilini belediyenin Yenişehir’deki araç deposunda buldu. Aracın bakım ve tamirini yaptıran Marım, yıllar sonra aynı aracı makam arabası olarak kullanmaya başladı.

“AYNI HEYECANI YAŞAMAK İÇİN…”

25 yıl sonra yeniden makam arabasını olarak kullandığı otomobilin hikayesini detaylı olarak anlatan Marım, “Bu otomobili 2 yıl kullandım. Eski depoları araştırırken depoda eski makam aracımı buldum. Tamirini yaptırdık. 25 yıl sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak için makam aracı olarak kullanıyorum. Hem nostalji oluyor hem de aynı heyecanı yaşatıyor” dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi