TFF 2. Lig Kırmızı Grup 36’ncı hafta maçında deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 6’da Mertan Caner Öztürk, 60’da Ahmet Sivri ve 90+6’da Abdurrahman Canlı’dan geldi. Bu sonuçla 29 puanda kalan yeşil-siyahlıların Belediye Derincespor’un Somaspor’u 1-0 mağlup etmesi sonrası ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

TARİHİNDE İLK KEZ 3. LİGE DÜŞTÜ

Mali ve idari olarak büyük sorunlarla uğraşan Denizlispor tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig’de de tutunamadı ve 3. Lig’in yolunu tuttu. Futbolcuların hafta içi alacaklarını alamadıkları ve sahipsiz bırakıldıkları için antrenman boykotuna gittiği Denizlispor’da yönetimde 6 Mayıs’ta seçimli olağan genel kurul kararı almıştı.

TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜNMÜYOR

Mahallemde Maç Var'da finalistler belli oldu Mahallemde Maç Var'da finalistler belli oldu

500 milyona yakın borçla 3. Lige düşen Denizlispor’da henüz başkan adayı çıkmazken, kadrodaki futbolcuların çoğunun da ligin sona ermesiyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Transfer yasağı nedeniyle 2 yıldır kadrosuna takviye yapamayan yeşil-siyahlılarda tünelin ucunda ışık görünmezken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 31 Mart Seçimleri öncesi gereken desteği vereceklerini ve Denizlispor’u eski günlerine döndüreceklerini söylemişti.

Türkiye liglerinde bir dönem fırtına gibi esen, Süper Lig’de şampiyonu tayin eden, UEFA Kupası’nda çeyrek finale kadar çıkan Denizlispor, yok olmanın eşiğinde. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig’den düşen Horoz, gelecek sezon 3. Lig’de mücadele edecek.