Denizli’de Nisan ayının son haftasında sıcaklıklar artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı son tahminlere göre Denizli’de hafta içi hava sıcaklıkları 34 dereceye kadar yükselecek. Sıcaklıklarla birlikte şiddetli rüzgârda etkili olacak. Perşembe gününe kadar Denizli genelinde rüzgârlı hava ve zaman zaman fırtına etkili olacak.

Deni̇zli̇ Yanacak! (1)

HAVA NASIL OLACAK?

Bugün (Salı) sıcaklık 33 derece olacak. Gün içerisinde hava rüzgârlı olurken, akşam saatlerinde termometreler 15 dereceye kadar düşecek.

Yarın (çarşamba) sıcaklıklar 34 dereceye kadar çıkacak. Rüzgârlı hava beklenirken, akşam saatlerinde sıcaklık 18 derece olacak.

Perşembe günü sıcaklıklar biraz olsun düşecek ve termometreler 29’a inecek. Rüzgârlı hava etkisini sürdürürken, akşam saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece olacak.

Haftanın son iş gününde ise (Cuma) sıcaklık 27 derece olacak. Hava parçalı bulutlu olacak ve akşam saatlerinde hava sıcaklığı 13 dereceye kadar düşecek.

Cumartesi günü sıcaklık 30 derece olacak. Parçalı bulutlu hava beklenirken, akşam saatlerinde hava sıcaklığı 15 dereceye düşecek.

Tavaslı Çoban ‘Aşık Musa’ şaşırttı Tavaslı Çoban ‘Aşık Musa’ şaşırttı