31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden zaferle ayrılan ve mazbatasını alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, binlerce Denizlili ile birlikte görevi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan devraldı. Devir teslim törenine; CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP’li ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra binlerce Denizlili katıldı. Belediye binası önünde toplanan halk sevinç gösterileri yaparak seçim zaferini kutladı. Başkan Çavuşoğlu, makamında Zolan’a çiçek takdim ederek yaptığı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Manşet (4)

ZOLAN; “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Seçim sonuçlarının Denizli’ye hayırlar getirmesini dileyen Osman Zolan, “Çok güzel hizmetler yapmanız için dua ediyorum. Denizli’miz bugünden, bugünkü konumundan daha ileri gitsin, daha güzel gitsin, çok eserler kazansın. Başarılar diliyorum. Bizler burada çalışırken hiç ayrım gözetmeksizin çalıştık. Kimsenin kimliğine, kimden olduğuna, hangi siyasi görüşe sahip olduğuna bakmadık. Sizlere her konuda yardımcı olmaya da çalışırız. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Çavuşoğlu Görevi̇ Devraldi (2)

“HER RENKTEN DOSTUMUZUN UZLAŞISI İLE BUGÜN BURADAYIZ”

Osman Zolan’a güzel ev sahipliği için teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Gerçekten keyifli, güzel bir mücadele oldu. Bu mücadele sonunda gönül istiyor ki herkes kazansın ama sonuçta öyle bir şansımız yok. Ama Denizli'nin kazandığına eminiz. Bundan sonraki süreçte de emin olun hem bilginizden, hem birikiminizden ve deneyimlerinizden her zaman faydalanacağız. Denizli halkının takdiriyle, bizim Denizli ittifakı dediğimiz her renkten dostumuzun uzlaşısı ile bugün buradayız. Buraya gelmemiz, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, tüm renklerin bir araya getirdiği güzel bir birlikteliğin sonucunda bugün beraberiz. 13 sene bu şehre güzel bir hizmet verdiniz, bu anlamda gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra biz de umarız ki elimizden bir taş koymak gelir. İhtiyaçları karşılayalım, insanların gönlüne sevgiyi inşa edelim, tarımda, turizmde, hayvancılıkta bu memleketin kalkınması noktasında biz de katkı koyalım istiyoruz. Onun için de böyle bir yolculuğa çıktık” dedi.

Çavuşoğlu Görevi̇ Devraldi (5)

Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara" Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara"

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

“Bundan sonra elimizden geleni yapacağımıza hiçbir dostumuzun şüphesi olmasın” diyen Çavuşoğlu, “ Şehrin birliği, beraberliği, dostluğu ve kardeşliği anlamında daha yüksek seviyelere çıkaracağız. O anlamda da bir sıkıntımız yok. Sizin eserlerinize hem sahip çıkacağız, hem de üstüne koymak için de gerekli mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Zolan’ın elinden Denizli Büyükşehir Belediyesi mührünü teslim alan Çavuşoğlu resmen göreve başlarken, Zolan’ı da tören sonrası kapıya kadar uğurladı.