31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılan ve hemen hemen her gün ziyaretçilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na bu kez çiçek ve çikolata yerine karpuz hediye edildi. Gençlik yıllarında kamyon kasasında karpuz satarak harçlığına çıkartan Başkan Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Toptancı Hal esnafının beraberinde getirdiği hediye ile dikkat çekti.

Çi̇çek Ve Çi̇kolata Yeri̇ne Karpuz (2)

Başkan Çobanoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı Başkan Çobanoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

ÖZTÜRK VE ÇAVUŞOĞLU BİRLİKTE KARPUZ SATMIŞ

Türkiye Halciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk ve beraberindeki heyet, seçim öncesi ‘karpuzcu başkan adayı’ olarak dikkat çeken Başkan Çavuşoğlu’na karpuz hediye etti. Sosyal medyada yapılan paylaşımda, “Karpuzcu Başkana, Karpuzcu başkandan ziyaret.. Türkiye Halciler Fedarasyonu yönetim üyeleri olarak geçmişte birlikte karpuz sattığımız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samimi sohbetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu'na çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Çi̇çek Ve Çi̇kolata Yeri̇ne Karpuz (1)

KARPUZ KASASINDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, karpuzlarla ziyaretin hoş bir sürpriz olduğunu belirterek, Öztürk ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. Başkan Çavuşoğlu, “ Karpuz satmak keyifli bir işti. Karpuz satarak bir yerlere gelinebiliyormuş, halkımız bunu da gördü. Karpuz kamyonu kasasından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına giden yolculuğun bir tek mimarı var. Bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür, bize bu şansı, özgürlüğü veren cumhuriyettir, demokrasidir.  Başka bir rejim altında yaşıyor olsaydık emin olun karpuzcudan hiçbir şey olmazdı” dedi.

BAŞKAN 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞTI

Başkan Çavuşoğlu 2013 yılında sosyal medyadan karpuz satarken çekildiği fotoğrafı paylaymış ve ‘Yıl 1992 ben karpuz satarken hey gidi heyyyy’ notunu düşmüştü. O dönemde bu paylaşım  büyük beğeni toplamıştı.