28 Yaşındaki genç evinde ölü bulundu 28 Yaşındaki genç evinde ölü bulundu

Denizli’de bir güzellik merkezinden önce fiyat bilgisi alan ve ardından randevu oluşturan kadın, 7 saatlik işlemin ardından ticari taksiye binerek işletmeden ayrıldı. İşyeri sahiplerinin taksinin önünü keserek durdurması sonucu kadın, bankadan para çekip geleceğini ve çantasını işletmede bıraktığını söyleyerek olay yerinden ayrıldı. 25 bin liralık işlem yaptıran kadına bir daha ulaşamayan işyeri sahibi Bahar Sağun savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

25 Bi̇n Li̇ralik Hesabi Ödemeden Kaçti (3)

“ARKADAŞLARIM PARAYI GETİRECEK” DEDİ, BİZ DE GÜVENDİK”

Olayın 12 Nisan’da meydana geldiğini ifade eden işyeri sahibi Bahar Sağun, müşterinin kendilerine sosyal medya üzerinden ulaştığını ve 25 bin lirada anlaştıklarını söyledi. Kadının salona geldikten sonra istediği saçı seçtiğini ve işlemlere başladıklarını kaydeden Sağun, “Saçında normalde kaynak işlemi varmış, biz onları söktük ve tekrardan platin saçları bayana taktık. Kadın aslında çok rahattı. Protez tırnak işlemi yaptırdı, botoks yaptırdı, bunları yaptırırken çok rahattı. Bu işlemler 7 saat sürdü. İşlem esnasında kafasının telefondan hiçbir şekilde kaldırmıyor, telefondan oyun oynuyor, bizimle iletişim kurmuyordu. İşlem bitmesine yakın biz bayana 'Ödemeyi nakit mi, kartla mı yapacaksınız' diye sorduk. Bize “Arkadaşlarım parayı getirecek” dedi, biz de güvendik” ifadelerini kullandı.

25 Bi̇n Li̇ralik Hesabi Ödemeden Kaçti (1)

AYNI KADIN AYNI YÖNTEMİ BAŞKA İŞLETMEDE DE UYGULAMIŞ

Kadının hiçbir şey demeden gelen taksiye bindiğini ifade eden işletme sahibi Sağun, “Taksiye doğru yöneldi. Biz zannediyoruz ki parayı alıp bize geri verecek ama taksiye bindi. Taksiye bindiği an biz taksicinin durmasını istedik. Parayı ödemediğini söyledik. Taksici üstümüze sürdü, sonra durdu. İçinden iki tane adam indi. Adamlar üzerimize yürüyünce biz parayı ödemediğini söyledik. Adamlar bize kadının parayı çekip getireceğini söyledi. Biz inanmadık ama adamlar “Biz kefiliz” dediler. Kadın bize “Çantam var içeride” dedi. Çantası var ama çantasının içi bomboş. Kefil olarak burada kalan adamlar sonra “Biz bayanı tanımıyoruz” dediler. Bu kadının bulunmasını istiyoruz. Diğer meslektaşlarımı da uyarıyorum. Lütfen dikkat etsinler. Bu olaydan sonra başka arkadaşlarla görüştüğümüzde aynı kadınının başka bir saç kaynak merkezine de aynısını yaptığını öğrendik. Bunun önüne geçilmesini istiyorum. 25 bin TL zararım var emeğimizin karşılığını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

25 Bi̇n Li̇ralik Hesabi Ödemeden Kaçti (2)